jan 272017
 

A jövőben hírleveleket kizárólag azok a pácienseink kapnak, akik például ezen a helyen, feliratkoznak rá.  Gyakorlati tudnivalók:

  • valamennyi rubrikát ki kell tölteni;
  • ezt követően a megadott e-mail címre levél érkezik, itt egy kattintással vissza kell igazolni, hogy a cím tulajdonosa valóban igényt tart a hírlevélre;
  • a listáról bárki bármikor leiratkozhat a jövőben;
  • praxishonlapom jobb felső sarkában, a rendelési idők és az időpontfoglalás alatt is elérhető a feliratkozás helye.

Hírlevelet a jövőben is csak rendkívül fontos esetben fogunk küldeni, a szokványos dolgok, mint például a pénteki rendelés ideje, továbbra is az oldal bal felső sarkában, Twitter üzenetként jelenik meg, aki erre feliratkozik, az oldal felkeresése nélkül is megkapja a hírt.

Hírlevelek küldésével célunk pácienseink informálása. Bizonyára bosszantó, ha valaki beteg gyermekével megjelenik az ismert rendelési időben, s zárt ajtót talál, mert az orvos távol van, a helyettes pedig másik napszakban rendel. Elsősorban ezeknek a helyzeteknek a megelőzésére küldtünk, s fogunk a jövőben is hírleveleket küldeni.

Mindig akadnak olyan közérdeklődésre számot tartó hírek, amelyeket célszerű a praxishoz tartozó pácienseinkkel megosztanunk. (Amikor ezeket a sorokat írom, sokan várnak a B típusú meningococcus okozta agyhártyagyulladás elleni vakcina ismételt forgalomba kerülésére. Amint ez megtörténik, hírlevélben osztom meg az információt.)

Az a rendszer, amelyet eddig alkalmaztunk működésképtelenné vált. Elkértük az e-mail címeket, majd levelezőprogramunkon keresztül osztottuk meg az információkat. Rengeteg cím változott, sok levelezőrendszer alig működőképes (pl. freemail, citromail), gyakran elírás történt a levélcím rögzítésekor, (stb.),  minden alkalommal több tucat kézbesíthetetlen levélről érkezik visszajelzés.

Az új rendszer csak akkor lesz működőképes, ha Önök pontos adatokat adnak meg: e-mail cím, feliratkozó és gyermeke(i) neve(i), az irányítószámra és a település nevére (nem a lakcímre!) azért van szükségünk, mert néha adódik olyan helyzet, hogy például csak sárkeresztesi rendelésünket érintő hírt osztunk meg, így célzottan, csak az ott élőknek küldhetjük hírlevelünket. Természetesen a feliratkozott pácienseink adatait az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően, bizalmasan kezeljük, semmilyen körülmények között nem adjuk ki másoknak!

E-mail címüket ezentúl is elkérjük a betegdokumentációnk számára, mert adódhatnak olyan helyzetek, hogy elektronikus levélben kell keresnünk Önöket, de hírlevelet ezentúl csak a feliratkozók kapnak. Bármilyen megkeresésüket a jövőben is a jól ismert doktorcsp1@gmail.com címre várjuk.